Presentació de Polinyà Íntim 2018
21/02/2018

Ha tingut lloc al Carrer de la Pilota de Polinyà de Xúquer la presentació de la Segona Edició del Festival de Teatre Polinyà Ímtim

 

A la taula estava Jacobo Roger, Director del Festival, Dolors Moreno, Tinent d'Alcalde, Estela Moreno, autora del cartell, Iolanda Muñoz i la seua filla Martina Hernández, actrius, i Eduard Gay, com a tècnic Cultural de l'Ajuntament

 

Jacobo en nom dels organitzadors del Festival ha donat les gràcies a l'Ajuntament per l'esforç per dur endavant la iniciativa; també ha fet un repàs als diversos espectacles i ha dirigit l'acte presentant a cadascuna de les persones de la taula.

 

Dolors Moreno ha donat les gràcies a tots els qui fan possible el festival, s'ha alegrat pel resultat de l'any passat i ha desitjat una acceptació major i una gran presència de públic pel poble eixos dos dies.

 

Estela a explicat que la imatge està feta amb la tècnica de collage unint elements de diverses cases del poble per construir-ne una per a representar a tot el poble i sobre tots als qui obrin els seus local per fer possible el festival. La imatge de Maria, la dona fotografiada, representa totes les dones i el seu esforç per dur-ho tot endavant.

 

Iolanda Muñoz ha manifestat la seua alegria per participar al festival i també per a que aquest es porte a terme. Ha contat que diregeix l'Associació d'Arts Escèniques de Polinyà que porta deu anys promovent el teatre al poble. Sobre l'obra que representa al festival, Fugida (dissabte 3 de març per la vesprada) ha contat que es estrena mundial i és un fet importat per a ella no sols per ser l'autora sinó també perque la representa amb la seua filla Martina i l'obra es farà a la casa dels seus pares. Martina ha intervingut per contar que fa temps que actua en teatre infantil, des dels 4 anys, però que està contenta per estranar-se en teatre d'adults actuant amb sa mare.

 

Eduard Gay ha tancat l'acte com a tècnic cultural manifestant la que un dels objectius del Polinyà Íntim és continuar posant ben destacable a Polinyà dins el mapa cultural de la comarca i, perquè no, de la Comunitat. Després ha fet un repas dels gran events que seguiran a Polinyà Íntim.

Presentació del Polinyà Íntim 2018

Algunes fotos de l'acte