Agencia d'ocupació i desenvolupament ADL

HORARI

Dilluns – Dimarts – Dimecres – Divendres     10:00 a 13:00

 

FUNCIONS

Des de l’Agència de Desenvolupament Local tractem alguns dels pilars fonamentals  que son els motor del municipi, com poden ser l’Ocupació, Orientació Laboral, Formació,  Comerç i Turisme. 

Algunes de les funcions de l’Agencia son:

- Recerca i publicació d’ofertes de treball en les xarxes socials del municipi.

- Tràmits telemàtics, com l’accés a la vida laboral, cita prèvia Seguretat Social, cita prèvia Servef, cita prèvia Hisenda Pública, renovació del Darde del Servef.

- Accions de informació i orientació laboral (currículum vitae, carta de presentació, afrontament d´entrevistes  de treball)

- Foment de l´autoocupació.

- Informació en relació als recursos i serveis de la comarca, relacionats amb l´ocupació.

- Derivació d´usuaris a serveis específics (Serveis Socials, SEAFI, PATER, SEGURETAT SOCIAL, SERVEF, etc).

- Gestió d´ofertes de treball.

- Recerca d’informació de noves oportunitats per als joves parats i sense estudis (cursos, tallers, Garantia Jovenil, etc)

- Gestio del porgrames de Formació, com t’AVALEM, Postgrau, EMPUJU, EMCUJU, EMCORP; EMCORD, etc.

 

L’Agéncia té preséncia a les xarxes socials mitjançant les quals està en continu contacte amd els ciutadans per informar-los de noves oportunitats de les que es poden beneficiar.

 

A més, l’Agència oferim de manera continuada un taller de recerca de treball per internet, els dimecres a les 10:30h en la biblioteca. En el que ensenyem als ciutadans nocion bàsiques d’internet per a la recerca de treball en aquest mitjà que cada volta pren major importancia en tots els camps. Per a que els ciutadans siguen autosuficients en la recerca de treball.