Activitat a la Biblioteca
21/09/2017

Quan arriba setembre sembla que tot desperta i es posa en moviment. També la biblioteca reinicia activitats. Moltes de les que venen pròximament s’han desenvolupat dins el projecte Zona Llibre Zona Lliure.

El projecte el formen sis biblioteques de la comarca: Almussafes, Corbera, Guadassuar, Llombai i Sollana; amb Polinyà, es clar. Es programen tot un seguit d’activitats de forma conjunta i coordinada. Una part de les actuacions ja han tingut lloc, com la Trobada de Clubs de Lectura que tingué lloc a Guadassuar; una altra està en marxa, el Segón Concurs de Booktrailers, del que sabrem el premis en un acte previst per al 24 d’octubre a la Biblioteca de Llombai. I queden alguns actes que passem a explicar-vos:

-Taller d’animació a la lectura per xiquets i xiquetes de 3 a 8 anys. Enguany hem seleccionat a l’autora Teres Broseta i el seu llibre Bruixots per un dia. Al cartell teniu les dades de cada poble: a Polinyà serà el dijous 21 de setembre a les 18 hores.

-Taller de còmic, a càrrec del dibuixant Toni Cabo. Vorem quins varen ser els primers personatges de còmic i crearem el nostre propi i ens l’endurem a casa.

- Cita amb l’autor/a. Al mes d’octubre diverses autores i autors acudiran als Clubs de Lectura de les diferents biblioteques per compartir una estona amb tot aquell que vullga. Millor si has llegit el llibre del que anem a parlar sinó...

Les cites sons les següents:

                  - A Guadassuar el 5 d'octubre amb Manuel Baixauli i el llibre "Ningú no ens espera"

                  - El dia 11 Manuel Arinyó estarà a Llombai per parlar del llibre "Escuma de mar"

                  - Esparança Camps estarà a Polinyà de Xúquer el dia 20 d'Octubre per comentar el llibre "La draga.

                  - Hem programat una sessió a Almussfes el 25 d'octubre amb Vicent Uso; el llibre serà "Les veus i la boira"

                  - Corbera tindrà el 25 d'octubre a Silvestre Vilaplana i el seu llibre "Els ossos soterrats"

                  - El 27 d'octubre a Sollana estarà Vicent Usó per parlar del llibre " La retratista d'ànimes.

 

 

El projecte Zona Llibre Zona Lliure que uneix les biblioteques dels sis pobles compta amb el suport de la Diputació de València per mitjà del SARC.